lördag 29 mars 2014

En sjöman älskar havets våg ~ Anchors away!

Titta vilket härligt mönster! Mönstret finns på en gardin som jag sytt om åt en kund, och mönsterfantast som jag är blev jag givetvis förtjust.


Här är jag i sjömansinspirerat en dag förra veckan. Hatten hade jag egentligen inte på mig under dagen, men när jag fick syn på den då jag skulle ta bild så fick den vara med. Nya halsbandet är i bruk förresten, och även en ny brosch som jag lagat själv av en trasig dragkedja och en fin knapp. Skepp ohoj!


In English; I loved the pattern on this curtain I sewed for a customer and I just had to show you and maybe cheer up your day! 

I got inspired by the sailor look the other day and came to work wearing my new necklace and a brooch I made from a broken zipper and an anchor button. I didn't wear the hat during the day though, but thought it was a nice touch for the photo. Ship o'hoy!

4 kommentarer:

  1. You make for a very, very cute and stylish sailor, dear gal! :)

    ♥ Jessica

    SvaraRadera
  2. Vad snitsigt! :) Ett tips till ditt halsband: Om du döljer spännet på halsbandet genom att knyta en rosett över det så kan du kombinera det beroende på vilken färg rosetten har.

    SvaraRadera

Hej, lämna gärna en kommentar, så svarar jag här i kommentarsfältet så fort jag har möjlighet! :)

Feel free to leave a comment, and I'll get back to you here asap! :)