tisdag 30 augusti 2011

Skoldags

Idag är det två veckor sedan jag på nervösa ben cyklade iväg till skolan. Jag kunde knappt tro att det var sant, utan väntade mig att jag inte skulle finnas med på några listor, att allt bara var ett misstag och jag skulle måste gå med svansen mellan benen och be om att få tillbaks mitt gamla jobb...Men så var inte fallet, jag fanns med, hurra! Två veckor senare har jag sytt en nåldyna och vän-förfrågningarna haglar in på facebook.

Vårt första riktiga projekt är att sy ett förkläde. Jag är ambitiös och tänker sy ett i stil med det hela förklädet här nedanför;


Bilden är från ett mönster från 40-talet som jag hittade via sovintagepatterns.com.

När jag nu tittar på bilden igen inser jag att det ljusblå-randigga tyget jag hittade på loppis igår, som jag tänkte använda till förklädet ju ser ut ganska exakt så som på bilden. Vilket sammanträffande liksom, det är ju inte precis att välja och vraka när man handlar second hand, och jag kom definitivt inte ihåg hur bilden såg när jag handlade. Lustigt.
 
School has begun! We are making aprons and I didn't realize til now that the fabric I bought looks exactly like in the picture. My apron will, very much so with the fabric and all, look like the version on the left.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, lämna gärna en kommentar, så svarar jag här i kommentarsfältet så fort jag har möjlighet! :)

Feel free to leave a comment, and I'll get back to you here asap! :)